Költöznie kell a Magyar Hangnak a miniszerkesztőségéből, mert a fideszes lakók kiutálták őket

Költöznie kell a Magyar Hangnak a miniszerkesztőségéből, mert a fideszes lakók kiutálták őket

A Magyar Nemzet megszűnése után hozták létre a lap egykori szerzői a Magyar Hang nevű polgári hetilapot. Jelenleg 6500 példányban fogy: a standokon 4300-4700 darabot adnak el, de van már 2100 előfizetőjük is. Hirdetés ennek ellenére nincs a lapban, de már nem is próbálnak keresni: a piaci szereplők nem mernek megjelenni a kormánykritikus újságban.

A Magyar Hangnak eleinte szerkesztősége sem volt, a munkatársak egy sörkertben beszélték meg, ki milyen cikket írjon, a tördelés pedig szintén egy otthoni gépen folyt, ám Lukács Csaba lapigazgató egyik barátja felajánlotta üresen álló kétszobás lakását a Bartók Béla úton. Bár a szerkesztőség összes tagja itt sem fért el, mégis komoly segítséget jelentett ez az újságíróknak.

Hírdetés

György Zsombor főszerkesztő viszont a Népszavának elárulta: levelet írt nekik a közös képviselő, hogy a lakók panaszkodnak rájuk, szerintük ugyan is az újságírók este nyolc után is hangosan nevetnek és cigarettáznak. (Kérdem én!!!!) A főszerkesztő szerint egyébként még ez sem igaz, azért kell menniük, mert a fideszes lakóknak nem tetszik az újság.

Azt sajnos nem tudni, hogy a prolik a faliújságra is tettek-e ki halmozott írásjelekkel teletűzdelt cetlit, az viszont biztos, hogy a Magyar Hang költözni kénytelen, mivel az újságírók nem szeretnének konfliktust.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »