Kolosi: Az RTL nem csinált lejárató riportokat

Kolosi: Az RTL nem csinált lejárató riportokat

Az RTL Klub programizgatója visszautasította egykori kollégája, a most TV2-s Dirk Gerkens szavait.

Hosszú interjút adott Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Népszabadságnak. Ebben beszélt kábeldíjakról, nézettségről, különféle műsorokról, valamint sok kérdésben a konkurens TV2-vel is összevetette csatornáját.

Visszautasította ellenfele, az Andy Vajna vezette TV2-nél vezető pozícióban dolgozó egykori RTL-es Dirk Gerkens szavait. Gerkens múltkori Népszabadság-interjújában azt mondta: a TV2 Pukli Istvánról és Juhász Péterről szóló híradásai „mentalitását tekintve” nem voltak „nagyon mások”, mint amilyeneket az RTL Klubnál tapasztalt. Ezzel kapcsolatban Kolosi kijelentette:

„Ezt a véleményt nem lehet komolyan venni, de a leghatározottabban visszautasítom az összes kollégám nevében. Az RTL Klub Híradója soha nem csinált lejárató riportokat.”

Hozzátette: a Pukli- és Juhász-ügyek miatt egyébként visszaesett a Tények nézettsége a konkurenciánál. Kolosi elmondása szerint nagyon sajnálja azon kollégákat, akik a Kökény-Szalai Vivien hírigazgató által irányított Tényeknél fel kellett mondjanak.

„Ettől viszont az RTL-ben nem lesz több pozíció”, így a Mokka stábját sem tudnák átvenni, egyébként sincs reggeli politikai műsoruk, mert „a piaci realitásokat figyelembe véve megszüntettük” – közölte Kolosi Péter.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »