Kölni erőszak: eddig mindössze egy (!) új európait ítéltek el szexuális kényszerítés miatt – őt is csak felfüggesztettre

Kölni erőszak: eddig mindössze egy (!) új európait ítéltek el szexuális kényszerítés miatt – őt is csak felfüggesztettre

Eddig mindössze egy embert ítéltek el szexuális kényszerítés miatt a Kölnben szilveszterkor nők ellen tömegesen elkövetett szexuális zaklatásokkal és lopásokkal összefüggésben a németországi nagyváros bíróságának pénteken közzétett összesítése szerint.

A szilveszteri támadások ügyében mintegy 1200 feljelentést tettek Kölnben, nagyjából 500-at szexuális bűncselekmények miatt.

Azonban a városi bíróságon eddig csupán 19 eljárást folytattak le, összesen 22 vádlott ellen. Egy 21 éves iraki férfit szexuális kényszerítés miatt egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek, 26 éves algériai társa pedig szexuális kényszerítés kísérlete miatt ugyancsak egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Elmarasztaló ítéletet hoztak 17 további esetben is, de nem szexuális bűncselekmény, hanem jellemzően lopás miatt. Egy vádlottat felmentettek. Az ítéletek közül 11 jogerős, 8 per fellebbezéssel folytatódik. A kölni városi bíróság még nagyjából egy tucat ügyet tárgyal a szilveszteri támadásokkal összefüggésben.

A már lezárt ügyek vádlottjai kivétel nélkül "férfiak", a legfiatalabb 16, a legidősebb 35 éves, van köztük 10 algériai, 9 marokkói, 1-1 tunéziai, iraki és líbiai állampolgár. A még zajló perekben a vádlottak algériaiak, marokkóiak, irakiak, egyiptomiak, afganisztániak és irániak.

Szilveszter éjjel Kölnben, Hamburgban és több más német nagyvárosban tömegesen követtek el nők sérelmére szexuális erőszakot, zaklatást és lopást. Az elkövetők többnyire észak-afrikai betolakodók voltak, csoportosan körbevették, molesztálták és meglopták az áldozatokat, szexuális erőszak is történt. A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ilyen bűncselekmények.

A szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) kimutatása alapján a kontinenshódítók országszerte több mint 1200 nő ellen követtek el szexuális bűncselekményt szilveszter éjjel nagyvárosok közterein, a támadók száma pedig meghaladhatja a kétezret.

A BKA elnöke, Holger Münch egy júliusi nyilatkozata alapján mindössze 120 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani és eljárás alá vonni, és azzal kell számolni, hogy számos esetet már nem lehet feltárni.

(MTI nyomán)

Így zajlik a svédországi agymosás: ez már az Új Ország, melyben az őslakosoknak is kell integrálódniuk

Bizonyítvány a német hatóságok tehetetlenségéről: kerítésekkel védenék a szilveszterező nőket Kölnben a vadaktól

"Elszigetelt esetek" – térképre gyűjtik a Merkel-cimbik eddig nyilvánosságra került "eredményeit"

Történt erőszakos közösülés is Kölnben – eddig két esetet mertek bevallani, az egyik áldozat állapotos lett

Kétezernél is többen lehetnek a szilveszteri molesztálók – csak négyet ítéltek el, őket is nevetséges büntetésre

Felfüggesztettel "sújtottak" két kölni molesztálót – és a mohamedán erőszakológépek köztudottan rettegnek e büntetéstípustól

Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban

Merkelék honlapot indítottak a fajgyalázás népszerűsítésére – pornográf rajzokkal megy a kedvcsinálás (18+)

Száznál több nőt molesztáltak és raboltak ki Merkel szelficimborái szilveszter éjjelén – a támadókat már szabadon is engedték, a rendőrség előtt röhögnek a németeken


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »