Kobe Bryant új könyve az eladási listák élén

Kobe Bryant új könyve az eladási listák élén

A január végén helikopter-balesetben elhunyt legendás kosárlabdázó, Kobe Bryant múlt héten kiadott könyve rögtön az eladási listák élére ugrott az Egyesült Államokban.

Az ötszörös NBA-bajnok szupersztár többek között könyvkiadással foglalkozó Granity Studios nevű cége a Bryant által megalkotott Wizenard sorozat legújabb, Első szezon című kötetét jelentette meg, ami az online forgalmazó Amazonnál szinte egyből az élre ugrott. Már most biztos az is, hogy a The New York Times közép hosszúságú, keményfedeles könyveket felvonultató listáján – melyet hivatalosan április 19-én tesznek közzé – is az első lesz.

Hírdetés

A sorozat egy fiatal kosárlabdázó mindennapjairól, a nehézségek leküzdéséről szól. Az új könyv ajánlójában a Granity azt írta, hogy a friss kiadvány az erőfeszítés és áldozatvállas története, amiben hihetetlen áttörésekről és a játék iránti, mindent felülmúló alázatról olvashat az érdeklődő.

A kétszeres olimpiai bajnok játékos január 26-án lányával, Giannával és hét másik személlyel együtt veszítette életét, amikor helikoptere lezuhant Los Angelestől nem messze, Calabasasnál. Halálát követően minden általa kiadott könyv eladási száma megugrott.

Bryantet múlt hétvégén választották be a kosárlabda Hírességek Csarnokába.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »