Kizsuppolják otthonából a svéd családot, hogy helyükre közel-keleti betolakodókat költöztessenek

Kizsuppolják otthonából a svéd családot, hogy helyükre közel-keleti betolakodókat költöztessenek

Augusztusban Uffe Rustan és gyerekei kénytelenek lesznek elköltözni saját otthonukból, amit a svédországi Lidingö város önkormányzatától bérelnek. A kiváltó ok a következő: fontosabb az újonnan érkezett közel-keleti migránscsalád elhelyezése. Az esetről a svéd Mitti című lap számolt be elsőként.

– Nem rakhatnak egy családot az utcára, hogy a heyére egy másikat költöztessenek – nyilatkozta Uffa Rustan, a családfő, aki múlt pénteken kapott egy üzenetet hangpostájára az önkormányzattól, melyben azonnali visszahívást kértek.

– És kilakoltattak a saját otthonomból telefonon keresztül. Amikor az okát kérdeztem, azt válaszolták, más országból érkezők miatt. Miután az ügyintéző telefonon keresztül közölte mindezt, kellemes hétvégét kívánt Uffe Rustannak, aki 15 éves Rasmus és 17 éves Linus fiával bérelte eddig az önkörmányzati tulajdonú házat. A döntés sokkolta a családot.

– Nemrég költöztünk ide, és amikor már kezdtük otthon érezni magunkat, kilakoltatnak.

Uffe Rustan Lidingö szülötte, ott is nevelkedett fel.

– Olyan érzés ez, mintha én, aki adózom, és a gyerekeimet is itt taníttatom, kevesebbet érnék.

A kiebrudalt svéd család egy alkalommal megújítható, határozott idejű szerződést kötött a várossal. A kezdetektől az volt a város állaspontja, hogy nem terveznek semmit a házzal, még a határozatlan idejű szerződés is szóba került, de később visszakoztak.

Az őshonos svéd családnak egy év jutott. A házat több helyen felújították, egyéb munkálatok is zajlottak, de sebaj, a munka gyümölcse jó lesz majd az "újonnan érkezőknek".

Perge OttóMitti.se nyomán

A módszer nem ismeretlem Európában, Merkelisztánban már bevett gyakorlat az őslakosok kiebrudalása:

Merkelék elkezdték kilakoltatni a németeket – sajnálják, de kell a hely a betolakodóknak

Az új "német" politika: a legszegényebbeket teszik utcára, hogy jövevényeket költöztessenek a helyükre – új lakásokba


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »