Kiszivárgott Neymar szerződése is – itt vannak a pontos részletek

SportSpanyolország

A mára igencsak elhíresült Football Leaks nevű oldal ezúttal a Barcelona brazil csillagának, Neymarnak az állítólagos szerződését hozta nyilvánosságra. Kiderül, mennyit keres a támadó és hogy milyen egyéb juttatások járnak neki a 2018-ig szóló kontraktus alapján – írja a Csakfoci.

Gareth Bale és Luis Suárez átigazolási dokumentumai, vagy épp David De Gea végül alá nem írt Real Madrid-szerződése – a Football Leaks nevű portál az elmúlt hónapokban többször is bemutatott már vélt vagy akár valós és hivatalosnak állított iratokat a labdarúgás világából.

Ezúttal a brazil Neymar barcelonai szerződése került terítékre. A 2013 júniusában aláírt, 13 oldalas dokumentumból többek között az is kiderül, hogy a támadó 8,5 millió eurós bónuszt kapott az aláírásáért, és 2018-ig kötötte le magát a katalánokhoz (épp mostanság tárgyalják a kontraktus meghosszabbítását).

Neymar szezononként 5 millió eurót tehet zsebre fizetésként, ami a nemzetközi futballbéreket és a brazil klasszisát figyelembe véve “nem túl magas” összeg.

Az alábbi kitételek is benne vannak az állítólagos szerződésben:

1. Ha Neymar legalább a meccsek 60%-án játszik egy idényben, a Barcelona 1.062.500 eurót fizet neki pluszban

2. A Barca minden egyes BL-be jutása 637.500 eurót ér a brazilnak. De csak akkor, ha automatikus a kvalifikáció és nem rájátszás révén jut a csoportkörbe a katalán gárda.

3. A BL-csoportkörből továbbjutás további 425.000 eurós bónuszt hoz magával a támadó számára

4. Neymar a La Liga megnyerésével 637.500, a Bajnokok Ligájával 850.000, a Copa del Rey-elsőséggel pedig 850.000 eurót kaszál prémiumként Ha a kupát és a BL-t is behúzza a Barcelona, 1.062.500 euró jár a csatárnak, ha a tripla is összejön, akkor pedig 1.7 millió euró. Ezek a bónuszok csökkennek, ha a brazll nem játszik az adott sorozat meccseinek legalább a felén

5. Ha megnyeri az Aranylabdát a brazil. 425.000 euró üti a markát

6. Neymar kivásárlási ára 190 millió euró

View the full image Forrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »