Kiszivárgott Bugár és Menyhárt titkos megegyezése. Az MKDSZ lenne a közös választási párt. De mit szólnak ehhez a választók?

Kiszivárgott Bugár és Menyhárt titkos megegyezése. Az MKDSZ lenne a  közös választási párt. De mit szólnak ehhez a választók?

A Körkép.sk információi szerint napok óta titkos tárgyalások zajlanak a Most-Híd és az MKP legszűkebb vezetése között a jövő évi parlamenti választásokon való közös információról.

Portálunk a tárgyalásokhoz közelálló forrásokból úgy tudja, a vegyespárt részéről Bugár Béla, Ravasz Ábel és Agócs Attila, az MKP részéről pedig Menyhárt József, Őry Péter és Farkas Iván volt jelen a tárgyalásokon.

Az említett politikusok találkozói annyira titkosak, hogy még a két párt elnökségében sem tud róla mindenki.

Bugár és Menyhárt azt is kiöltötték, mi legyen a megoldás számukra a közös indulásra.

A Körkép.sk értesülései szerint az MKDSZ-t (Magyar Kereszténydemokrata Szövetség) neveznék át választási párttá, és a Most-Híd szatelit pártjának listáján valósulhatna meg az összefogás.

Hírdetés

Mégpedig úgy, hogy a listán az eddig az MKP egyes politikusai, és főleg választói által szinte egyhangúlag elutasított Bugár Béla is szerepelne.

Tegnapi publicisztikánkban már előre jeleztük, hogy mi készül. Bugár Béla tárgyalási szándékának kapcsán úgy fogalmaztunk, egy ilyen összefogás épp az Összefogás párt által követelt politikai megtisztulást kerülné ki.

Bugár 3. mondata: Alakítsunk választási pártot az MKP-val. A mostos pártelnök újabb átverésének háttere

Az MKP holnap kibővített elnökségi ülést tart. Kérdés, mit szólnak a struktúrák és főleg majd maguk a választók ehhez a forgatókönyvhöz.

A témával még foglalkozunk.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »