Kisrepülőgépek keltették fel a kárpátaljai határőrök figyelmét

Az ukrán határőrök kisrepülőgépet találtak a Beregszászi járásban, melyek tulajdonosai azt állították, hogy mezőgazdasági munkálatokra használják azokat, viszont nem rendelkeztek erre vonatkozó engedélyekkel.

Szeptember 29-én a Munkácsi Határőregység munkatársai egy kisrepülőgép mozgását rögzítették. A kisrepülő Beregsom és Rafajnaújfalu fölött körözött.

A határőrök azonnali területvizsgálatba kezdtek, melynek következtében Kastanovo település mellett bukkantak rá a kisrepülőgépre és azokra a személyekre, akik azt állították, hogy a mezőgazdasági munkálatokra használták a repülőgépet, viszont nem rendelkeztek erre vonatkozó engedélyekkel.

A határőrök később a Munkácsi járási Barkaszó területén is találtak egy kisrepülőgépet, mellyel szintén a határőrök engedélye nélkül végeztek mezőgazdasági munkákat a határ közelében.
Az ügyben tart a vizsgálat – jelentette az Ukrán Állami Határszolgálat sajtóosztálya.

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 40. számRovat: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: KárpátaljaUkrajnaUkrán Állami Határszolgálatkisrepülőgépkékfényukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »