Kislányt akart megerőszakolni egy migráns Bicskén

Egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadó állomás egyik lakója Bicskén. A menekültkérelmének elbírálására váró, 40 év körüli török férfi megtámadta a kislányt, lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni. A gyermeknek bár meztelen alsótesttel, de sikerült elmenekülnie.

A támadót a rendőrök elfogták, szexuális visszaélés miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A török férfit a Székesfehérvári Járásbíróság hétfő délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.

“Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van” – olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, “lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni”. A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie – olvasható az oldalon.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »