Kiskorú tolvajt kaptak el Kárpátalján

A 15 éves fiú bemászott egy parkoló autóba, ahonnan személyes tárgyakat lopott el. Korábban a kiskorú tolvajt lopásért már felelősségre vonták.

A perecsenyi rendőrök azonosították azt a fiatal fiút, aki személyes tárgyakat lopott el az egyik helyi étterem közelében parkoló személygépkocsiból Kárpátalján – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A keresési műveletek során a bűnügyi rendőrök megállapították, hogy a memóriakártyát, az Oriflame márkájú parfümöket és a mobiltelefon töltőt egy 15 éves fiú lopta el. A tolvaj betörte a jármű ablakát, majd elemelte az említett tárgyakat. A tisztviselők lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat.

A nagybereznai tinédzser egy szakiskola diákja. A fiút korábban már lopásért felelősségre vonták. Az ügyben tart a nyomozás – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Kiskorúak rabolták ki a técsői kórházatMegpróbáltak kirabolni egy ungvári patikátRablás történt a munkácsi piaconRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Perecsenyi járás›Perecseny (Перечин)Címkék: lopás, kékfény, bűnügy, kiskorú, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »