Kiskorú lány megöléséért ítélik el a két tinédzsert Ukrajnában

Kijev megyében két tinédzsert itélnek el egy 16 éves lány brutális meggyilkolásáért – jelentette a Kijev Megyei Ügyészség sajtóosztálya.

Megállapítást nyert, hogy ez év májusában Vaszilkivben (Kijev megye) két tizenéves fiú kegyetlenül meggyilkolt egy 16 éves lányt – számol be az Ukrán Nemzeti Hírportál.

A Kijev Megyei Ügyészség a két gyilkos elleni vádiratot elküldte a Kerületi Bíróságra.

A bíróságot megelőző vizsgálatok során a bűnelkövetőket előzetes letartóztatásba helyezték. Az elkövetők tíztől 15 évig terjedő vagy életfogytig tartó börtönbűntetésre számíthatnak.

Mint már hírt adtunk róla, minden idők legmegdöbbentőbb pere zajlik jelenleg Amerikában – két 12 éves lány megpróbálta meggyilkolni a barátnőjüket csak azért, mert egy internetes karakterrel szerettek volna találkozni,

aki persze nem is létezik.

Az internet hatalmas felelősség – oda kell figyelni arra, hogy a gyerekek mire használják. Íme, a leghátborzongatóbb gyilkosságok, amelyeket fiatalok követtek el az internet miatt vagy annak segítségével.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tinédzserek, akik az internet miatt gyilkoltakÖngyilkos akart lenni PistoriusTraktor gyilkolta meg a kislányt – gyászol a városAz ungvári romák meg akarták lincselni a roma nő gyilkosátRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: brutális gyilkosság, bűncselekmény, kiskorú bűnözés, kiskorú, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »