Kisiklott egy vasúti kocsi Ferencvárosban

Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija csütörtök hajnalban a Ferencvárosi állomáson, és elzárta a Kelenföld felé vezető egyik vágányt, továbbá a Ferencváros–Soroksári út állomás közötti mindkét vágányt – közölte a MÁV.

A vonatok Kőbánya-Kispest, illetve a Keleti pályaudvar helyett Soroksári út állomásig közlekedtek, és onnan indultak Kunszentmiklós-Tassra, illetve Kelebiára. Az utasok a Soroksári úti állomást BKV járatokkal közelíthették meg. A Ferencvárosi és a Kelenföldi állomás között egy vágányon, hosszabb menetidővel közlekedtek a vonatok.

Hírdetés

A MÁV később tudatta, hogy a műszaki mentés eredményeként újraindult a vonatközlekedés Ferencváros és a Soroksári út állomás között, a kunszentmiklós-tassi, illetve a kelebiai vonatok már Kőbánya-Kispestig, illetve a Keleti pályaudvarig közlekednek és onnan is indulnak. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre. 

Hamarosan, várhatóan nyolc órakor a Ferencváros és Kelenföld közötti másik vágányon is megindulhat a vonatforgalom, így mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »