Kis híján tragédiával végződött egy baleset Nagybégányban

A Beregszászi járásban található Nagybégánybán két gépjármű összeütközésének következtében megsérült két nő, akik az út szélén árultak. Mindkettejüket kórházba szállították.

Szeptember 8-án délidőben, a kárpátaljai Nagybégányban közlekedési baleset történt. Az 58 éves helyi lakos Audi típusú autójával meg akart fordulni, ám nem vette észre a szembejövő magyar rendszámú Toyota RAV 4 típusú terepjárót, melynek sofőrje egy 46 éves makkosjánosi lakos volt – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

Az ütközés következtében a terepjáró az útszélre sodródott, ahol két nő árult. A baleset következtében a 28 és a 45 éves nők kórházba kerültek.

A fiatalabbik áldozat bordatörést és arcsérülést szenvedett, a másik nő kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Az ügyben eljárást indítottak, a vizsgálat során kiderült, mindkét sofőr józan volt.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Koccanásos baleset történt UngváronEgy nap alatt két közlekedési baleset történt Munkácson (Fotók)Szörnyű tragédia: egy nappal a szülés után balesetben meghalt az anyaRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›NagybégányCímkék: közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, Kárpátalja, Nagybégány, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »