Kis Grófo cigány celeb klipjében is szerepelhetett a szegedi razziában lefoglalt Porsche

A prostiknak lakásokat bérlő nő posztolt még 2014-ben egy fotót arról a Porschéról, amelyik Jolly és Kis Grófo Lej mamo Lej 2013-as videoklipében szerepel – írja a DélMagyar.hu. A portál információi szerint mindenki tudta, mivel foglalkozott a csak klánnak nevezett K. cigány család. Hiába jártak azonban feltűnő luxusautókkal a családtagok, a francia megkeresésig nem indítottak nyomozást a magyar hatóságok.

Magyar Menedék - Sitchin

A DélMagyar.hu egyik olvasója arra is felhívta a figyelmet, hogy az egyik lefoglalt, szlovák rendszámú Porsche Jolly és Kis Grófo – Lej mamo Lej 2013-as videoklipében is feltűnik. Ugyanerről az autóról 2014-ben is posztolt egy képet a Facebook- on az örömlányoknak lakást bérlő egyik gyanúsított.

Mint kiderült a család több tagja is a rendőrség látóterébe került már. K. Christopher 2014-ben száguldozott egy Mercedesszel Szegeden. Az akkori rendőrségi beszámoló szerint „a járőrök tudták, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért utána fordultak. Megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával jelezték neki, hogy álljon meg. K. C. J. erre inkább gázt adott“. A férfinak jogosítványa sem volt, előállították. Egy másik esetben a család tagjai az utcán hadonásztak fegyverrel, ezért a környéket több tucat rendőr szállta meg.

delmagyar.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »