Kirúgták L. Simont, Némethné nyugdíjba megy

Hamarosan betölti a nyugdíjkorhatárt, így nem folytatja tovább Németh Lászlóné postaügyekért felelős államtitkár. Hogy köze van-e a Spéder–FHB-ügyhöz a dolognak, azt nem árulta el Lázár János a csütörtöki sajtótájékoztatóján, azt viszont igen, hogy L. Simon Lászlót kirúgták.

Nyugdíjba megy Németh Lászlóné. A Miniszterelnökség államtitkára a Posta ügyeiért felelt. Lázár János arra kitérő választ adott, hogy a Spéder Zoltán és az FHB ellen, a többi közt, a Postával kötött szerződések miatt indult nyomozások összefüggésbe hozhatók-e az államtitkár távozásával. A kancelláriaminiszter azt mondta: Németh Lászlóné hamarosan betölti a nyugdíjkorhatárt, ezért nem folytatja a munkát. Az államtitkár utódjáról a miniszterelnök dönt.

Nem folytatja L. Simon László sem, őt viszont kirúgták. Lázár János a sajtótájékoztatón azt mondta, az államtitkár azért fejezi be a munkát a Miniszterelnökségen, mert elégedetlenek voltak a munkájával. A kancelláriaminiszter kevesli az eredményeket a műemlékvédelem területén.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »