Kiröhögte Gyurcsány Ferencet a Jobbik: elszámoltatás lesz nem összefogás

A legnagyobb ellenzéki párt közleménye szerint inkább megmosolyogtató, mint komolyan veendő Gyurcsány Ferenc felvetése egy állítólagos összefogásról a szalonképesebb Jobbikkal.

A nemzeti párt ugyanis korábban is számos alkalommal leszögezte: nem kíván összefogni a XX. század egyik leszerepelt politikai erejével sem: „sem a korrupció mocsarában fetrengő Fidesszel”, „sem az országot gazdaságilag tönkretevő, szintén korrupciós ügyeikről híres MSZP-vel vagy a belőlük kiváló DK-val”, hanem egyedül szeretnék elnyerni a választók bizalmát,

Erről beszélt Vona Gábor is a Kossuth Rádiónak adott interjújában. A Jobbik elnöke kifejtette még: a centrális erőtér megbukott, a bizonytalanok vannak ma Magyarországon többségben, ők pedig biztosak abban, hogy kormányt akarnak váltani. A „kormányváltó hangulat adott”, ezért sem bír a Fidesz időközi választást nyerni. A bizonytalanok kormányváltó erőt keresnek, és a Jobbiknak az a feladata az elkövetkező két évben, hogy a kormányváltó erőt felmutassuk a számukra. A párt ugyanakkor megszólította a DK szavazóit is, akiket

„meg kell győzni arról, hogy Gyurcsány Ferenc becsapja őket, nem képviseli a kisemberek érdekeit, a Jobbik programja nekik is megoldást jelenthet adott esetben.”

A Jobbik szerint az elmúlt elmúlt hat évben elszabotált elszámoltatás sem maradhat el, az érinteni fogja a Gyurcsány- és az Orbán-kormányokat egyaránt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »