Kína és a részvények

Kína és a részvények (KSM: …és hogy nekünk mihez teremt jó alkalmat a vírus-világjárvány …)

Kedves Mária!

Mindig meglep ennek a szövegnek az olvasása. Az eleje pontos látlelet, majd a részleteknél nem sokkal később szerintem melléfogás következik be, amelyen Síklaky és a többiek nem voltak hajlandók elgondolkodni, pedig lényegében sokat mondtam neki is még az életében.

Drábik is itt fog mellé, hiába vannak alapvetően jó meglátásai.

Az lehet, hogy az úgymond fiat-pénz technikája jó lehetőséget kínál a visszaélésekre, különösen amikor a közvéleményt félre tájékoztatják az iskolás könyvektől kezdve az egyetemi, akadémiai tanulmányokig, politikai programokig, igazságszolgáltatásban alkalmazott érvekig terjedően.

De a „semmiből” könyvelési művelettel teremtett pénz elleni hadakozás teljesen értelmetlen, hiszen más pénz nincsen, sőt elvileg sem lehetséges, sosem volt. A marxista kagylóknak is „tulajdonították” azok a bizonyos ősprimitív népek a pénz szerepet – honnan? Hát a semmiből, a saját fejükből, úgy mint ahogy történik a modern fiat-pénz esetében is.

Arany és más eszközök ugyanis a pénz-jel hordozására voltak alkalmasak, de a xxi-ik század elején ezt a pontosítást már meg kell tenni. Mindenki, a csak középiskolát végzettek is, meg talán általános iskolai végzettségűek is fel tudják fogni a különbséget jelzett valami, jel, jelhordozó között (nem beszélve a jelölő kilétének tudatosításáról). A pénz a jelzett valami, az arany vagy a képernyő (digitális adathordozó) a jelhordozó, a számok és pénzfajta (FT vagy egyéb), együtt a pénz mértéke pedig a jel. Ha ezt pontosítani kívánod, akkor pontosíts, árnyalj, de a jelet és jelzettet, sőt jelhordót keverni és ezáltal a jelölőt beazonosíthatatlanná tenni …. következetesen értelmetlenségnek vélem, amin túl lehet lépni.

Tehát az értelmes paradigmaváltás akadályának látom az egyébként könnyen kiigazítható fogalmi keveredést immár több évtizede (a rendszerváltás előtti évtizedekre vissza nyúlóan).

üdvözlettel

————————————

From: kincsesne
Sent: Saturday, March 21, 2020 11:25 PM
To: [email protected]
Subject: Kina és a részvények (KSM: …és hogy nekünk mihez teremt jó alkalmat a vírus-világjárvány …)
Importance: High

Subject: FW: Kina es a reszvenyek

Továbbítom a csatolva érkezett cikket: Kína és a részvények

——————————————————-

Hírdetés

KSM:

A vírus kiszabadulása (vagy kiszabadítása) okozta világjárvány

eredménye (vagy célja):

1. világválság, amelyben ismét a leggazdagabbak gazdagodnak tovább, és a legszegényebbek tovább szegényednek,

2. a csatolt cikk szerint Kína most olcsón felvásárolja a nála letelepült külföldi cégeket,

3. az NaCl (konyhasó) HELYETT túlzott mértékben káliummal kevert (a boltokban étkezési sóként” árult) sóval kitartóan folytatott népmérgezés (pl. meddővé tétel) és az Európára szervezett migránsinvázió mellett gyorsított módon is elindult az „új világrend” Amerikában kőbe is vésett „céljának” megvalósítása: – a Földön elegendő összesen fél milliárd (500.000.000) lakos.

(Demszky Gábor főpolgármesterként csak Magyarországra vonatkozó. közeli népesség-célnak 6 millió lakost hirdetett. Pedig egy nemzet önérdekérvényesítéséhez a vezetők BÖLCSESSÉGÉN ÉS BÁTORSÁGÁN TÚL megfelelő lélekszám is kell!)

Használjuk paradigmaváltásra a társadalmat szinte megbénító, előre láthatóan több hónapos korlátozásokat!

Nem szükséges kapkodni kezdeni: – elő kell venni és aktualizálni a következő, a „Szent Korona országához” vezető, társadalom-helyreigazító programokat:

Éliás Ádám: A Magyar Családok Országos Szövetsége számára írt nemzeti politikai program (amelyet 1993-ban az Országgyűlés minden tagja megkapott);

Éliás Ádám: Korszakváltás című, 1994-ben írt tanulmánya, amely szerint az állam vegye vissza a pénzkibocsátás jogát a külföldi tulajdonú bankoktól, – ez esetben kamat nélkül adhat kölcsönt a hazai ÉRTÉKTEREMTÉSHEZ;

Síklaky István. Létbiztonság és harmónia című programkönyve (kiadta az Éghajlat Kiadó 2003-ban),

amelynek vázlata: a Jóléti gazdaság a Szent Korona országában című füzet,

elvi alapjait ismerteti: A Szent Korona népe Kelet és Nyugat között című füzet,

Szalay Zsuzsanna: A szelíd pénz forradalma című tanulmány, amely megértetheti, miért KELL visszatérnünk a pénz, mint emberi csereeszköz-találmány eredeti céljához. (Csatolva.)

Az ajánlott olvasmányok eléréséhez segíthetek:
Kincsesné Salca Mária
06 70 333-6732
[email protected]

Mellékletek, PDF letöltése:

A szelĂ­d pĂŠnz forradalma

Sakk


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »