Kilenc Zsohár-zsáner becsteleníthetett meg egy bécsi nőt – szilveszter éjszakáján történt, csak most fogták el őket

Elfogtak a hétvégén Bécsben kilenc iraki gyanúsítottat, akiknek közük lehet ahhoz, hogy szilveszter éjszakáján megerőszakoltak egy nőt az osztrák fővárosban – közölte az osztrák rendőrség hétfőn.

A 28 éves német nő Alsó-Szászországból érkezett Bécsbe. Szilveszter éjszakáján a belvárosban található Schwedenplatz elnevezésű téren ünnepelte az újévet.

A 21 és 47 év közötti férfiak valószínűleg kihasználták, hogy az áldozat ittas volt. Továbbá a gyanú szerint bódító anyagot is tettek az italába. A rendőrség közlése szerint a nő másnap meztelenül ébredt egy számára idegen lakásban, ahol a feltételezett elkövetők közül ketten éltek.

Január elsején, miután a nő magához tért, azonnal a rendőrségre ment, hogy feljelentést tegyen. A rendőrség feltételezése szerint az áldozat hajnali kettőtől reggel hat óráig tartózkodhatott a lakásban. Az eddigi vizsgálatok alapján megállapítható, hogy csoportos nemi erőszak történt.

A rendőrségi szóvivő közlése szerint a nő csak „rosszul” és „nagyvonalakban” emlékezett az éjszaka történtekre, ezért a nyomozás nehéz és hosszan tartó volt.

A hivatalos közlés szerint DNS-minták, tanúvallomások és térfigyelő kamerák felvételei alapján bukkantak a feltételezett elkövetők nyomára. Az erőszakolókat Bécsben, Stájerországban és Alsó-Ausztriában fogták el. A gyanúsítottak között menedékkérők és migránsok is voltak.

Az elkövetőkre 1 és 10 év közötti börtönbüntetést szabhatnak ki, de súlyos esetben is csak öttől tizenöt évig tartó szabadságvesztést is kaphatnak, feltéve, ha vállveregetéssel nem szabadulnak azonnal.

(MTI nyomán)

Három afgán "fiatal" erőszakolt meg egy diáklányt Bécsben – ők tagadják, hisz nem emlékeznek semmire

Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban

Új év, régi szokások: erőszakolnak, rabolnak az új megszállók – Németország pár nemzedék alatt elveszítheti német többségét

Száznál több nőt molesztáltak és raboltak ki Merkel szelficimborái szilveszter éjjelén – a támadókat már szabadon is engedték, a rendőrség előtt röhögnek a németeken


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »