Kilenc éves fiával együtt akart a halálba menekülni egy ukrán nő

Október 5-én a lembergi járőrök robbantást akadályoztak meg egy háromemeletes lakóépületben, melynek egyik lakásában magára és kilenc éves fiára zárta az ajtót egy nő, aki gázzal árasztotta el a helyiséget – tudatja a Holosz Karpat.

Kijevi idő szerint körülbelül 11 órakor a járőrök egy családi veszekedésről kaptak bejelentés. A helyszínre érkezett járőrök a rácsos ablak mögött egy kisfiút láttak, aki elmondta neki, hogy az édesanyja megnyitotta a gázt, így akarja felrobbantani a lakást – jelentette a lembergi járőrség sajtóosztálya.

Amikor a járőrök beléptek a lakóépületbe, megcsapta őket az erős gázszag. A 45 éves nő nem akarta kinyitni a bejárati ajtót. A rendőrök a helyszínre a gázszolgálat munkatársait riasztották, majd a lakóépületből 9 lakost evakuáltak, közülük három gyermeket is.

Később a nő mégis kinyitotta az ajtót. A járőrök észrevették, hogy a lakás tulajdonosa még a gázcsövet is kicsavarta.

A lembergi nő elmondta a rendőröknek, hogy nem akar tovább élni, így úgy döntött, hogy saját magát, gyermekét és a szomszédokat is megöli. Az incidens helyszínére riasztották a mentősöket is, akik a pszichiátriai kórházba szállították a nőt.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi terület›Lemberg›LembergCímkék: öngyilkossági kísérlet, Lemberg, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »