Kikerült a netre három részlet Az ébredő Erőből

Kikerült a netre három részlet Az ébredő Erőből

Kivételesen nem a torrenthuszárok alakítottak: hivatalos csatornára kerültek fel a képsorok, amelyekben közös, hogy Han Solo poénkodik bennük.

Érdemes volt rengeteg pénzt költenie a Disney-nek a szigorú biztonsági intézkedésekre a Star Wars hetedik epizódja, Az ébredő Erő esetében. A tavaly decemberben bemutatott filmből nem kerültek elő képsorok a premier előtt és azóta sem, eddig csupán előzeteseket és forgatási kisfilmeket lehetett látni a neten.

Ám ennek most vége, de ez is szándékos: a Disney elkezdte az áprilisban érkező DVD- és BluRay-kiadás reklámozását. Ennek örömére kiadtak három rövid részletet a filmből – írta a Star Wars Underworld –, de válogathattak volna jobban is. Az elsőn ugyanis Az ébredő Erő talán legbénább képsorai láthatók: Han Solo (Harrison Ford) egyezkedik benne a Guaviai Halálbanda és a Kandzsiklub vezetőivel. Ekkorra már éreztük ugyan, hogy igen, ez a régi jó Han Solo, aki poénkodik és mindig kivágja magát valahogy, de nem lehet elvonatkoztatni attól, mennyire bénán néznek ki és viselkednek a többiek. Mintha a rendező J. J. Abrams a kilencvenes évek gagyi sci-fi sorozatait akarta volna megidézni.

A második jelenet már jobb egy fokkal: Han Solo ismét menő, de Rey még menőbb, és rájön, hogyan bírhatja működésre az Ezeréves Sólymot.

A harmadik videó talán a legjobb, ebben van ugyanis a film két legjobb poénja. A Starkiller bázison járunk, Han Solo pedig egy körben oltja be Finnt (John Boyega) – „Az Erő nem így működik!” – és Csubakkát (Peter Mayhew) – „Mi van, fázol?”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »