Kikapott a DAC Pozsonyban

Kikapott a DAC Pozsonyban

Érezhető minőségbeli különbség, a DAC kispadjának rövidsége és hiányossága jellemezte a mai Slovan-DAC rangadót. Az első 20-25 percben még partiban voltak a sárga-kékek, azonban később már csak pontatlan passzok, nyögvenyelős játék jellemezte a játékukat. Az igyekezet megvolt, a kivitelezés azonban nem sikerült.

Davis a 15. percben tizenegyest hibázott, melyet egyébként az újoncként bemutatkozó Boateng harcolt ki. A másik oldalon Rabiu (34. perc) és Šporar (53. perc) voltak a gólszerzők.

Azt, hogy mennyire is hiányos a DAC kerete, jól mutatja, hogy Peter Hyballa egyetlen cserelehetőséggel sem élt a mérkőzés során.

Kezdők: Jedlička – Blackman, Oravec, Beskorovainyi, Davis (K), – Vida Máté, Ronan – Vida Kristopher, Fábry, Divković – Boateng Cserék: Száraz, Šimčák, Veselovský, Taiwo, Malý, Nagy, Kružliak

Hírdetés

A dunaszerdahelyiek igazi hőse ismét Martin Jedlička volt, aki az utolsó percekben megakadályozta, hogy még nagyobb különbséggel győzzenek a hazaiak.

Érdemes megjegyezni, hogy bár fordított helyzetben nagy a dunaszerdahelyi szurkolók érdeklődése a Slovan elleni mérkőzések iránt, most az 1100 elérhető belépőjegynek csupán töredéke fogyott el. Információink szerint csak valamivel több mint 300 sárga-kék szurkoló érkezett Pozsonyba.

Mindentől függetlenül, veresége ellenére a DAC megőrizte második helyét a tabellán, azonban a Slovan még jobban tudta növelni előnyét a sárga-kékek előtt.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »