Kihagyhatatlan programokat ígér a családi nap a szentpéteri Kossányi oviban!

Kihagyhatatlan programokat ígér a családi nap a szentpéteri Kossányi oviban!

Évek óta egyre többen látogatnak el a szentpéteri Kossányi Óvodában szervezett családi napra. Az esemény népszerűsége nem véletlen: a szervezők célja évről évre lenyűgözni a kicsiket, és egy felejthetetlen délutánt biztosítani a kisgyerekes családoknak.

Idén május 28-án, szombaton zajlik majd a környék egyik legnépszerűbb gyermekrendezvénye, ahol egy dolog biztos: senki nem fog unatkozni! A program valószínűleg leginkább a 2-6 éves korosztálynak nyeri el a tetszését, de a felnőttek is garantáltan felüdülve térnek majd haza a rendezvényről.

Az esemény célja egyfelől bemutatni a szentpéteri Kossányi ovi nyújtotta lehetőségeket, nem mellesleg pedig egy mesébe illő délutánt varázsolni az aprónépnek.

Az óvodai beíratás fontolgatók számára lesz mód bepillantást nyerni a kulisszák mögé: a délután során megtekinthetőek lesznek a óvodai termek, a játékok, a sószoba, de a bájos és felkészült óvónénik minden felmerülő kérdésre nagy örömmel válaszolnak majd a helyszínen. Közben pedig a kicsiket egy fergeteges bohócműsor szórakoztatja, de egészen közelről találkozhatnak a mesékből ismert Minnie egérrel is.

Hírdetés

A részletes program a következő:

14.30: kapunyitás 15.00 – 16.00: Simona és Zsolti bohóc zenés műsora 16.00: Ringató a legkisebbeknek, valamint az “Első könyvem” átadása a Rákóczi Szövetség Gólyahír programja jóvoltából 16.00 – 18.00: találkozás Minnie egérrel és fényképezkedés 18.00: Tombola – fődíj: 1 trambulin

Egész délutános programok:

A belépés és a legtöbb program ingyenes. Támogatásként vásárolható a helyszínen “fabatka” (1 fabatka 0,50 Eur), ami fizetőeszközként használható némely program esetében.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »