Kigyulladt egy raktárépület Kőbányán

Kigyulladt egy raktárépület Kőbányán

Teljes terjedelmében ég egy kétszintes, új építésű raktár- és irodaépület Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában – közölte szombatra virradó éjszaka a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a munkálatokat.

A konyhai és fürdőszobai eszközöket tároló, 1600 négyzetméteres épület hátsó részén jelentős mennyiségben fa raklapok vannak, valamint teherautó is áll a területen, ahová még nem terjedtek el a lángok. Az egységek a terület négy sarkán magasból mentő speciális járművet is telepítenek az oltási munkálatokhoz.

Hírdetés

Frissítés: Körbehatárolták a tüzet a tűzoltók Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában, ahol egy kétszintes, új építésű raktár- és irodaépület gyulladt ki hajnalban – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat kora reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy sikerült megmenteni a lángoktól a raktár és irodaházzal egybeépített, mintegy kétezer négyzetméteres épületet.

A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »