Kifüstölni ezeket a néger betolakodó kontinensfoglalókat!

A francia rendőröknek összesen 63 illegális “bevándorlót” kellett őrizetbe venniük, miután azok felmásztak egy Nagy-Britanniába tartó kompra, pontosabban annak kéményeihez. A hatóság embereinek többórás művelet volt lehozni a több tucat betolakodó kontinensfoglalót.

Eddig is rendszeresen rohamozták meg a hajókat a nagyrészt fekete-afrikai országokból származó migránsok, azonban olyan extrém helyre, mint a kémény, még nem merészkedtek. Az ügyben érintett komp szombat este hajózott volna Calais-ból Doverbe, azonban az indulást el kellett halasztani a fent tartózkodó bevándorlók miatt. Több száz rendőr ment ki a járműhöz azután, hogy több száz migráns áttörte a kikötőt elválasztó kordonsort és megtámadták a hajót. Összesen ötven bevándorló mászott fel a kéményhez, a többieket a földön történt rendbontás miatt vették őrizetbe.

A Times megjegyzi, hogy a migránsok egy része az éjszakát a 163 méter hosszú MS Calais Seaways nevű kompnak a kéményeinél töltötte abban reménykedve, hogy az majd velük együtt elindul Nagy-Britannia felé.

Hírdetés

Jean-Marc Puissesseau, a kikötői hatóság vezetője szerint az embercsempészek tanácsolhatták a bevándorlóknak, hova próbáljanak meg elbújni a hajón. A jelentések szerint két migráns még a tengerbe is beleesett, ám a helyszínen lévő rendőrök és a tűzoltók gyorsan kiemelték őket a vízből.

London évente harmincmillió fontot küld Franciaországnak azért, hogy biztosítsák a kikötő védelmét, azonban eddig csak pár kordont sikerült letenniük. Bár a calais-i migránstábort, a Dzsungelt a hatóságok egyszer már felszámolták, a város közvetlen közelében továbbra is legalább ötszáz afrikai, pakisztáni, afgán, iraki és iráni bevándorló várja a megfelelő pillanatot, hogy átjusson Nagy-Britanniába.

A statisztikák szerint míg tavaly 26 ezer migráns próbált meg a kamionok rakterében elbújva átjutni, addig ez a szám két éve ötvenezer volt.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »