Kicsoda Robert Fico?

Sokan talán úgy gondolták, hogy a kettős bypass műtét után R.Fico rájön, mi fontos igazán az életben, és megváltozik. De Alan Suchánek elleni támadása megmutatta, hogy nem értett meg semmit, és nem tanult semmiből.

 

Sucháneket a pőstyéni CT-botrány közzététele utáni napon hívtam fel. (…) Koradélután felajánlottam neki segítségemet, amennyiben bántalmazni akarnák vagy meg akarnák félemlíteni. Azt válaszolta, hogy nem fél, és elmondta, hogy azért döntött a CT-ügy nyilvánosságra hozatala mellett, hogy gyerekeinek ne kelljen elhagynia az országot. Alan Suchánek elkötelezett orvos és hazafi.

 

És kicsoda R.Fico? R. Fico az az ember, aki hagyta, hogy az egészségügyet felparcellázzák P. Paška, J. Široký és a Penta között. R. Fico az az ember, aki 8 éve lehetővé teszi és fedezi az egészségügy szétrablását, ami nekünk évente 3000 ártatlan ember életébe kerül. Ennyivel több az amúgy megelőzhető halálesetek száma Csehországgal összehasonlítva. Lehet, hogy ez csak egy szám, de minden egyes szám egy emberi életet jelent. Lehet, hogy az onkológia egyik fiatal betegségét, akit meg tudnánk menteni.

 

Alan – tudom, hogy nem hagyod magad megfélemlíteni. Mi együtt küzdünk veled azért, hogy ne kelljen hozzátartozóinknak szükségtelenül meghalnia. Azért, hogy az arcukba többé ne nevethessenek olyanok, mint R.Fico, P. Paška vagy  J. Široký.

 

 

A szerző saját facebook-oldala


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »