Kiakadt a fideszes politikus a többi fideszesre, amiért az ő csapata esett ki az NB I-ből

Kiakadt a fideszes politikus a többi fideszesre, amiért az ő csapata esett ki az NB I-ből

Hiába játszott 3-3-as döntetlent a Balmazújváros a Fradival az utolsó fordulóban, kiesett az első osztályból, mivel az eddig borzalmasan játszó Diósgyőr a 88. percben szerzett győztes góllal legyőzte a már bajnok, tartalékosan felálló Videotont. A Balmaz egyébként a 94. percben megrúgta a negyedik gólját is a támadni és védekezni feltűnően nem akaró Fradi ellen, ám azt les miatt jogosan érvénytelenítették.

(Nem ide tartozik, de vicces volt még a szintén kiesés elől menekülő Haladás mérkőzése is, a szombathelyiek a 90. percben találtak be, miután a többi eredmény miatt már bentmaradónak látszó Mezőkövesd védője melléfejelt a labdának egy teljesen ártalmatlannak tűnő felívelést követően.)

A főként állami és önkormányzati pénzekből működő Balmazújváros fideszes elnöke a meccset követően közleményben fakadt ki a klub honlapján.

“Rajtunk kívül mindenki az első perctől azt akarta, hogy kiessünk az NB I-ből, de a közösségünk nem fogadta el az áldozati bárány szerepét. Az utolsó fordulóig küzdöttünk, azonban vannak olyan dolgok, amikkel szemben egy ilyen kis csapat mint a miénk, nem tud megbirkózni”

Hírdetés

– írja Tiba.

A közlemény végén még egyszer odaszúr a “valakiknek”:

“Szerettünk volna bizonyítani valamit, de ez sokaknak nem hiányzott, hogy megtörténjen. Ennyi örömük legyen az életben. Tökéletesen egyetértek a vezetőedzőnk mérkőzést követő nyilatkozatával.”

Hogy a Csányi Sándor vezette MLSZ-re, vagy az Orbán Viktor kedvenc vállalkozója, Garancsi István Videotonjára gondol-e, nem tudni, Horváth Ferenc vezetőedző minden esetre nyíltan kifakadt a székesfehérváriak tartalékos felállása miatt.

És még egy vicc a végére: a diósgyőri csapat egyik főszponzora a Market Zrt., melynek tulajdonosa épp a Vidi-tulaj Garancsi István.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »