Ki nevet a végén? Nagyon kínos a Fidesznek Rogán Antal botránya

Rogán Antal továbbra sem hajlandó a nyilvánosság elé állni azok után, hogy több botrányos nyilatkozat szerint is kenőpénzt fogadott el alvilági szereplőktől. A Fidesznek és a kormánynak egyre kényelmetlenebb a nyomás, amit a miniszter ügyei jelentenek.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerdán előre be nem jelentetten tartott sajtótájékoztatót a kormányülés szünetében. Ám így sem tudta elkerülni, hogy az újságírók rákérdezzenek a Portik Tamással kapcsolatos állításokra.

A Népszabadság azt írja, Rogán Antal nem kommentálta azt, hogy Portik a bíróságon tízmilliós kenőpénz elfogadásával vádolta meg őt, továbbra is csak azt ismételte, hogy bűnözők állításival nem kíván foglalkozni. Arra a keresztkérdésre sem reagált érdemben, hogy akkor a szintén bűnöző szocialista politikus, Zuschlag János nyilatkozataira korábban miért szerveztek külön sajtótájékoztatót, ha most emiatt reagálni sem akarnak.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

Eltűnt Rogán Antal? Miért nem hajlandó a nyilvánosság elé állni a Fidesz vezető politikusa, akinek neve az alvilággal összefonódó súlyos megvesztegetési botrányban újból és újból folyamatosan felmerül? (Forrás: Dúró Dóra idővonala)

 Emlékeztető: „Azok nem döbbentek meg a hír hallatán, akik behatóan foglalkoztak, foglalkoznak a szervezett bűnözés és a politika kapcsolatával. Azt látni kell, hogy Portik Tamás, illetve Vizoviczki László olyan birodalmat építettek ki, és olyan hatalmas vagyonra tettek szert, amivel gyakorlatilag bármit el tudtak, tudnak érni itthon, s nem mellékesen, ezeknél az összegeknél jelentőségét veszíti a párthovatartozás is. A politika egy része az elmúlt évtizedekben lefeküdt ezeknek az embereknek.” (Részlet a Kisberg Szabolccsal készült „Ha mindent elmondanék, úgy járhatnék, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában” című interjúból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »