Ki lesz Portugália ellenfele? Wales-Belgium – élő közvetítés

Ki lesz Portugália ellenfele? Wales-Belgium – élő közvetítés

A magyar válogatottat a 16 között búcsúztató Belgium az észak-íreket verő Wales együttesével találkozik az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Ma eldől, véget ér-e egy kis ország nagy álma vagy tovább menetel a belga aranygeneráció. Tartsanak velünk percről percre!

– Olvassa el a tegnapi, Portugália-Lengyelország találkozó összefoglalóját Gabay Balázs tollából. – Összeállítások
Wales: Hennessey – Chester, A. Williams, Davies – N. Taylor, Allen, Ledley, Ramsey, Gunter – Bale, Robson-Kanu

Belgium: Courtous – Meunier, Alderweireld, Denayer, J. Lukaku – Nainggolan, Witsel – Carrasco, De Bruyne, Hazard – R. Lukaku

20:37Közlekedési fennakadások miatt sok walesi szurkoló lemaradhat az esti Wales-Belgium negyeddöntőről – közölte korábban az MTI. Péntek délelőtt műszaki problémák miatt komoly késések alakultak ki a Nagy Britanniát és Franciaországot összekötő Csatorna-alagútban, ezért a walesi szövetség azt kérte, kezdődjön később az eredetileg 21 órára kiírt mérkőzés, hogy minden drukker biztosan odaérjen a lille-i stadionba. Az európai szövetség (UEFA) jelezte, nincs lehetőség az időpont módosítására. A nemzetközi vasúti szakaszon délelőtt 5, délután 3,5 órás késésekkel közlekedtek egyes járatok. Az érintett szurkolóknak Chris Coleman, a walesi válogatott szövetségi kapitánya is üzent a szövetség Facebook-oldalán. Az edző megköszönte a szurkolók kitartását, és reményét fejezte ki, hogy mindenki odaér a kezdésre. 20:36A két csapat eddig tizenkét alkalommal csapott össze. A mérleg: 5 belga és 4 walesi győzelem, valamint 3 döntetlen.20:35Köszöntjük olvasóinkat! Kövessék velünk a Wales-Belgium találkozó felvezetését és a mérkőzés eseményeit percről percre!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »