Ki legyen a hónap legjobbja: Kalmár esetleg Ramirez? Szavazatával ön is eldöntheti

Ki legyen a hónap legjobbja: Kalmár esetleg Ramirez? Szavazatával ön is eldöntheti

A Fortuna Liga és a Ligás Klubok Uniója (LKU) a tavaszi idényben is meghirdette a Hónap legjobb játékosa szavazást. A február és március hónap legjobb játékosa szavazáson összesen 11 játékos közül választhatják ki a rajongók a hónap a legjobbját. A listán két DAC-játékosra is voksolhatunk.

Február és március hónapban több remek egyéni teljesítményt is láthattunk a szlovák élvonalban. Két dunaszerdahelyi futballista is szerepel a Hónap legjobb játékosa szavazás jelöltjei között, a DAC csapatkapitánya, Kalmár Zsolt és a tavasszal remek formát mutató venezuelai támadó, Eric Ramirez is.

Eric Ramirez a tavaszi szezon hónapjaiban hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára és három gólt és egy gólpasszt jegyzett. A sárga-kékek csapatkapitánya, Kalmár Zsolt öt bajnokin lépett pályára februárban és márciusban és két gólt és egy gólpasszt szerzett.

A jelöltek között többségben a pozsonyi Slovan futballistái vannak, ugyanis négy játékosuk is jelölt a hónap legjobbja címre, de akad nagyszombati, zsolnai és aranyosmaróti futballista is a jelöltek között.

Hírdetés

Február/március hónap legjobb játékosa szavazás jelöltjei:

Kalmár Zsolt és Eric Ramirez (DAC), Dominik Greif, Vernon De Marco, Moha, Vladimír Weiss (Slovan), Jakub Kiwior (Zsolna), Martin Mikovič, Yusuf Bamidele (Nagyszombat), Hamza Čatakovič (Trencsén), Martin Kovaľ (Aranyosmarót)

A Fortuna Liga hónap játékosának szavazását a Ligás Klubok Uniója indította el 2015 őszén – a szavazásba a szakértők és a szurkolók szavazatai egyaránt beszámítódnak.

A DAC játékosaira a következő linken voksolhatunk.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »