Ki akarták űzni az "ördögöt" rokonukból, belehalt

Gyilkosság miatt emelt vádat Frankfurtban egy halálos kimenetelű ördögűzést végző dél-koreai család öt tagja ellen a német ügyészség csütörtökön.

A gyilkosok között van az ördögűzési rituálé során megölt 41 éves nő 16 éves fia és az ő 15 éves unokatestvére is. A csoportosan elkövetett gyilkosságban az áldozat 44 éves unokatestvére, az ő 22 éves fia és 19 éves lánya is részt vett.

A dél-koreai család hat tagja 2015. december 5-én egy frankfurti hotelben szállt meg. A nő a kora reggeli órákban elkezdett maga körül csapkodni, hangosan magában beszélt, és agresszívvé vált. Az ügyészség szerint a rokonok meg voltak róla győződve, hogy a nőt démonok szállták meg, ezért az ágyhoz kötözték, betömték a száját, és legalább két órán keresztül verték az ördög kiűzésének céljából.

A 41 éves nő halálát a hatóságok szerint fulladás és nyaki sérülés okozta. Holttestét pár nappal később találták meg a rendőrök. A pap értesítette őket, akit a hozzátartozók hívtak ki a nőhöz. A családtagokat a helyszínen őrizetbe vették – írja az MTI.

Mind az öten vizsgálati fogságban ülnek. Elmeszakértői vizsgálatok nem mutattak ki náluk kóros lelkiállapotot vagy korlátozott beszámíthatóságot. Értesülések szerint az öt dél-koreai keresztény tanokat vall buddhista és sámánista befolyással.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Ördögűzést hajtottak végre egy díjnyertes jamaicai írón, mert homoszexuálisIszonyat: ördögűzés közben halt meg a nőBelehalt az ördögűzésbe a 22 éves lányRovatok: KékfényTelepülés: NémetországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, ördögűzés, Frankfurt, halálos áldozatForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »