Ki a felelős? – Reggeli járat

Ki a felelős? – Reggeli járat

Adás:
2016. szeptember 30., péntek 5.50

Ellenszélben?
A tiltás ellenére megtartja vasárnapi rendezvényét a Párbeszéd Magyarországért. A Nemzeti Választási Bizottság szerint az eseményt a szavazás napján nem lehet megrendezni. A párt ugyanakkor úgy véli, a kormány semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy félelemben tartsa az embereket és saját szempontjából nézve sikeressé tegyen egy értelmetlen népszavazást. Vendégünk Szabó Tímea, a PM társelnöke.

Ki a felelős?
A liberálisok szerint a TEK tehet arról, hogy szabadon flangálhattak terroristák a fővárosban. Ha a magyar kormány regisztrálja a Magyarországra érkező menekülteket és gondoskodik azok elhelyezéséről, akkor valószínűleg nem fordulhatott volna elő, hogy a párizsi és a brüsszeli merényletek kitervelői közül többen is Magyarországon tartózkodtak, mondta Bodnár Zoltán, a liberálisok ügyvivője, aki fél hét után lesz a Reggeli járat vendége.

Megtelt!

Kevés az orvos és a kórházi ágy a gyermekpszichiátriákon. Eközben viszont egyre több gyermek szorulna segítségre. A fiatalok 30 százalékának van valamilyen mentális problémája, amely már a testi épségét is veszélyezteti. A Heim Pál Gyermekkórház Pszichiátriai Osztályának főorvosa szerint egyre több gyermek okoz magának sérüléseket. Sófi Gyulát kérdezzük.

Kutatók Éjszkája pénteken
Két fiatal tudósnő érkezik hozzánk,  akik a programok mellett saját beszélnek majd saját területükön elért eredményeikről, így a sejttenyésztésről és a hatékonyabb tanulásról is. Király Szilvia és Molnár Janka Sára a vendégünk.

Koncertek, kiállítás, tehetségkutató
Tízezer hangszerrel várják az érdeklődőket a Budapest Music Expón, ahol szabadon kipróbálhatják a zeneszerszámokat. Vendégünk Andrásik Remo főszervező és Lukács Peta, a Bikini zenekar gitárosa.

65 éves a Vidám Színpad
Az évadnyitó már megvolt, most pedig premier várja a közönséget. A korábban vándoréletet élő színház állandó tagjai a megpróbáltatások ellenére együtt maradtak és három éve új helyszínen várják a humorra éhes közönséget. A Reggeli járatba Esztergályos Cecília, Jászai Mari díjas színművésznő érkezik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »