Kétgólos győzelmet aratott a Paks az Újpest ellen

A házigazda Paks 3-1-re nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A fővárosi csapat idegenben a negyedik vereségét szenvedte el sorozatban.

Az első félidőben többet birtokolta a labdát az Újpest, amely jóval aktívabb volt támadásban ellenfelénél. Helyzetei is akadtak, de egyszer a kapus, Nagy Gergely védett, egyszer pedig Szélpál mentett látványos, akrobatikus mozdulattal. A Paks vezető gólja némileg váratlanul, de egy mintaszerűen felépített támadás végén született: Bőle jobbról beadott labdáját Papp fejelte közelről a kapuba.

Hírdetés

Miután közvetlenül a szünet előtt meghibásodott az egyik reflektor a stadionban, félhomályban folytatták a csapatok, de a Paksot ez cseppet sem zavarta, gyorsan megduplázta előnyét – Papp adta a gólpasszt Hahnnak – és a folytatásban is lendületben maradt. Egy idő után aztán ismét átvették az irányítást a vendégek, s egy szögletből született találattal szorossá tették az állást. A hajrá változatos játékot hozott, a hazai gárda az elalvó újesti védelem mellett újra kétgólossá tette előnyét, amely kitartott a lefújásig.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Papp (44.), Hahn (49.), Varga B. (78.), illetve Ambrose (69.)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »