Két oltópont lesz az oltási héten – Fontos részletek!

Két oltópont lesz az oltási héten – Fontos részletek!

Jövő hétfőtől vasárnapig regisztráció nélkül is lehet oltásra jelentkezni Magyarországon. De hová kell menni? Mit kell vinni magunkkal? Íme a részletek a győri Petz-kórházat illetően.

Az előzetesen regisztrált és időponttal rendelkező oltakozóknak a Petz-kórház E épületébe kell menniük, a helyszín a Magyar utca felől közelíthető meg. (Ebben az épületben van a szülészet és urológia is.) 

Az oltási héten ugyanakkor előzetes regisztráció nélkül is kérhet bárki első, második, illetve harmadik oltást. November 22. és 28. között, 7.00 órától este 19-ig van erre lehetőség. A helyszín ebben az esetben a kórház A épületrészében található, megközelítése a Vasvári Pál utca (Győr Pláza) felőli főbejáratán keresztül, érkezési sorrendben történik. Hat helyen oltanak majd, s a jelen lévő orvossal lehet egyeztetni arról, melyik vakcinával történjen ez.  

Hírdetés

A regisztráció nélkül érkezőktől azt kérik – a gyorsabb betegforgalom érdekében –, hogy vigyék magukkal a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet lakossági oltások menüpontról letölthetnek.:

Első oltáshoz:
https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_0.pdf

Harmadik oltáshoz:
https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/hozzajarulo_nyilatkozat_3._oltashoz.pdf

 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »