Két gyilkossággal gyanúsítják a szerdán elfogott salgótarjáni férfit

 

Két emberöléssel gyanúsítják azt a salgótarjáni hajléktalan férfit, akit szerdán fogtak el, az egyik bűncselekményt egy szintén hajléktalan nővel követte el.

Hírdetés

Szerdán fogták el Salgótarjánban azt a 45 éves férfit, aki késsel megölt egy szintén hajléktalan nőt, majd kiderült, hogy korábban meggyilkolt egy – ugyancsak hajléktalan – férfit is. Szombaton pedig a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte az MTI-vel, hogy elfogtak egy 50 éves nőt, aki a gyanú szerint a szerdán elfogott férfival közösen verte halálra a hajléktalan férfit.

Nágel Tamás elmondta: tavaly nyáron Salgótarján belvárosában bántalmazta a két ember az 51 éves hajléktalan férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.
V. Szilviát pénteken emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását – tette hozzá.

A szerdán elfogott M. Szabolcs keddre virradóra több késszúrással ölt meg egy hajléktalan nőt egy híd alatt, a Vásártér közelében. Miután beismerte ezt a bűncselekményt, elmondta, hogy tavaly szeptemberben meggyilkolt egy szintén hajléktalan férfit, akinek a holttestét azóta meg is találták. A bíróság csütörtökön elrendelte M. Szabolcs letartóztatását, aki ellen több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »