Két eltűnt nő gyilkosát találta meg a kárpátaljai rendőrség

A Munkácsi bűnügyi rendőrség büntetőeljárást indított Kárpátalján egy oroszkucsovai (Ruszjka Kucsava), korábban büntetett előéletű sorozatgyilkos ellen.

Miután a rendőrök Oroszkucsova (Ruszjka Kucsava) és Bereghalmos (Skurativci) falvak közötti erdőben egy női holttestre bukkantak, és fényt derítettek a gyilkos személyére, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) alkalmazottai megtudták azt is, hogy ez nem az első gyilkosság. A második áldozat a ház egyik raktárhelyiségében volt – adta hírül a Mukachevo.net.

A bírósági tárgyalást megelőző vizsgálatok és a gyanúsított személy kihallgatása során kiderült, hogy 2014. augusztusában a férfi még egy nőt meggyilkolt.

“A második áldozat testét a nyomozók Oroszkucsován a ház egyik raktárhelyiségében találták meg” – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtószolgálata.

A sorozatgyilkost őrizetbe vették. Az ukrán Büntető Törvénykönyv 115-ik cikkelye értelmében (szándékos gyilkosság) az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Megkéselte gyerekeit a gyilkos anyaElítélnek egy gyilkost Kárpátalján, aki 11 késszúrással ölt meg egy férfitBrutálisan meggyilkolta gyerekeit az anya, csak egy kisfiúnak sikerült elmenekülnieRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járásCímkék: gyilkosság, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »