Készül a Zűr az űrben, avagy Space Jam folytatása

Készül a Zűr az űrben, avagy Space Jam folytatása

IC Press

Emlékszünk még Michael Jordan és Tapsi hapsi, Dodó kacsa, meg a többiek kalandjaira? Idén elkészülhet az 1996-os film folytatásának forgatókönyve.

Michael Jordan-nek egy méltó utódja van: LeBron James. Ezt eddig a pályán bizonyította, de hamarosan remélhetőleg a kamerák előtt is fogja. 1996-ban a Zűr az űrben (Space Jam) főszerepét Jordan és Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, a tasmán ördög meg a többi rajzolt haverjuk játszotta.
 


 
Most úgy tűnik, elkészülhet a folytatás, és a főszerepet a Cleveland Cavaliers 203 centi magas játékosa vállalja. A pletyka már kering a neten egy 
ideje, de most a Hollywood Reporter újabb részletet tudott meg, amely azt bizonyítja, hogy igaz a hír. A tervek szerint Justin Lin fogja irányítani színészek és animált szereplők közös kergetőzését. A rendező eddigi munkáiban bebizonyította már, hogy bírja a tempót: ő forgatta a Halálos iramban négy részét és a legújabb Star Treket is. Ha minden igaz, még az idén elkészülhet az új Zűr az űrben forgatókönyve, és azután LeBron James új szakmát tanulhat: egy félig animációs vígjáték főszereplője lesz.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »