Kész Zoltán keményen beleszállt Márki-Zayba a kampányadományok elszámolása miatt

Kész Zoltán keményen beleszállt Márki-Zayba a kampányadományok elszámolása miatt

Közösségi oldalán tett közzé nyílt levelet Márki-Zay Péternek címezve Kész Zoltán, az MMM elnökségi tagja, amiben jelezte: az MMM vezetőségi tagjaként attól teszi függővé vezetőségi tagságának fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámol a kampánypénzzel Márki-Zay Péter.

Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent. Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz

– írja levelében Kész Zoltán.

Hírdetés

Kész arra is emlékeztette Márki-Zayt, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, ezt pedig az MMM-ben senki nem fogja eltűrni, ezért mindkét elszámolást minél hamarabb várja. 

A kommentek között feltűnt Márki-Zay Péter felesége, Márki-Zayné Vincze Felícia is, aki a következőkkel vágott vissza Késznek:

Tudod a Péter számát, miért nem hívod fel? Vagy legalább felvenned, amikor hív. Én úgy tudom, teljes tisztújítás lesz…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »