Kész Zoltán (álfüggetlen veszprémi országgyűlési képviselő) tűnjön el a közéletből

Kész Zoltán vádaskodik, magyarázkodik, felelősséget sem vállal.

K Ö Z L E M É N Y

   A Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet Országos Elnöksége megdöbbenéssel értesült a baloldali és liberális politikai pártok által támogatott Kész Zoltán „független” országgyűlési képviselő nyilatkozatáról, melyet a egy veszprémi internetes portálnak adott.

A közösségi médián keresztül terjesztett botrányos megnyilvánulásaival a totalitárius diktatúrák áldozatait és azok leszármazottait sértő Kész Zoltán bocsánatkérés helyett azokat gyalázza, akik vállalhatatlan cselekedeteivel szembesítették.

Szégyent hoz Veszprémre ez a szervezet, amelynek elnöke egyszer egy fasisztát tüntet ki, máskor meg boldogan fújja a Fidesz-kottát. Nem hallottam, hogy ez a szervezet egyszer is megszólalt volna akkor, amikor az orosz propaganda az 1956-os forradalmat fasisztának nevezte nemrég. Igaz, akkor az állítólag nemzeti Fidesz is csak lapított, nehogy a gazdájuk, Vlagyimir Putyin megharagudjon. Miféle ’56-os szervezet az, amely állampárti utasításra egy vidéki ellenzéki képviselővel foglalkozik ahelyett, hogy az újra erősödő orosz befolyás ellen tiltakozna? Amit ez a szervezet tesz, az 1956 emlékének és eszméjének a meggyalázása. (Kész Zoltán itt)

A Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet visszautasítja Kész Zoltán kijelentéseit.
Felhívjuk Kész úr szíves figyelmét, hogy az orosz állami médiában éppen az ő megválasztását is támogató MSZP egyik politikusának, Havas Szófiának az 1956-os forradalmat gyalázó mondatai nyomán hangzottak el a sértő kijelentések.
Kész Zoltán állításával ellentétben a Külügyminisztérium behívatta az orosz nagykövetet és tiltakozott a műsor miatt, ahogy bajtársi közösségünk is kifejezte felháborodását.
Közösségünk nem folytat politikai tevékenységet, nem a pártok elvárásai, hanem bajtársaink lelkiismerete alapján cselekszünk. Ezért tagjaink 2018-ban sem támogatnak olyan jelölteket, akik mögött az 1990 előtti diktatúra utódpártja és a 2006-os szemkilövető koalíció utódszervezetei állnak.

Hírdetés

Bajtársi közösségünk ismételten felszólítja Kész Zoltánt, hogy kövesse meg a kommunista diktatúra áldozatait és távozzon a közéletből!

Veszprém, 2018.január  (Boldogasszony hava) 13.

az Országos Elnökség megbízásából:

Pintér Kornél
országos elnök

Fotó: Magyar Hírlap

www.magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »