Késsel támadt a pakisztáni a fiatal nőre

Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten – hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Egy, a bicskei nyílt táborból érkezett pakisztáni férfi késsel fenyegetett meg és rabolt ki egy 19 éves magyar lányt a fővárosban – jelentette be Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadó az M1-en délelőtt. A férfi elvette a nő mobiltelefonját és pénzét is, az anyagi kár 44 ezer forint. Személyi sérülés nem történt.

Az esetet térfigyelő kamera rögzítette, így a támadót rövid időn belül elfogták.

A pakisztáni férfiról kiderült, hogy a balkáni útvonalon érkezett hazánkba, több hónapos utazást követően. Magyarországra érkezésekor tiltott határátlépés miatt elfogták, menekültkérelmét elutasították. Hat hónap után nem lehetett tovább őrizetben tartani, ezért a bicskei nyílt táborban lett elhelyezve – mondta az M1 műsorában a miniszterelnöki főtanácsadó, aki szerint a migráns feltehetően a továbbutazáshoz szükséges pénz akarta rablással megszerezni.

Mint Bakondi monta, ebből az esetből is az látszik, hogy a migránsok “közterületi működése” sokszor a törvényességbe ütközik Európa-szerte.

Hunhír.info – hirado.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »