Késsel és botokkal támadtak Budapesten ezek a szép kormányerőforrások

Késsel és botokkal támadtak Budapesten ezek a szép kormányerőforrások

A rendőrség elfogatóparancs alapján keresi Jóni Erik Lajost, László Rolandot és László Róbert Artúrt, akik megszúrtak és megvertek két embert egy budapesti szórakozóhelyen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett miatt indított eljárást ellenük. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 8-án 5 óra 15 perc körül egy Budapest IX., Ferenc körúti szórakozóhelyen három férfi szóváltásba került egy testvérpárral. Ezután az épület előtt megvárták a két férfi távozását, és egyiküket többször lábon szúrták, másikukat pedig botokkal többször fejen ütötték. A két testvér 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható cigányokat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-455-48-00 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »