Késes támadás történt egy vonaton Németországban

Késes támadás történt egy vonaton szerdán Németország északi részén, az elkövetőt a rendőrség lelőtte – jelentette hírportálján a Bild című német lap.

A beszámoló szerint egy Hamburgból Flensburgba tartó Intercity járaton egy férfi szóváltás után késsel súlyosan megsebesített egy embert.

A rendőrséget 19 óra körül értesítették, és miután a szerelvény néhány perc múlva befutott a flensburgi pályaudvarra, két rendőr jelent meg a vagonban. Az elkövető rárontott az egység egyik tagjára, egy rendőrnőre, aki szintén súlyosan megsérült, társa pedig lelőtte a támadót.

Hírdetés

A pályaudvart lezárták, a rendőrség és a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az ügy háttere egyelőre nem ismert.

<img alt="Die Polizei bestätigte einen Toten nach einem Messerangriff im IC, eine weitere Person wurde schwer verletzt. Der Flensburger Bahnhof ist weiträumig abgesperrt" data-src="https://bilder.bild.de/fotos-skaliert/die-polizei-bestaetigte-einen-toten-nach-einem-messerangriff-im-ic-eine-weitere-person-wurde-schwer-v-200807463-55859014/2,w=1280,c=0.bild.jpg" data-zoom-src="https://bilder.bild.de/fotos/die-polizei-bestaetigte-einen-toten-nach-einem-messerangriff-im-ic-eine-weitere-person-wurde-schwer-v-200807463-55859014/Bild/2.bild.jpg" data-zoom-title="Die Polizei bestätigte einen Toten nach einem Messerangriff im IC, eine weitere Person wurde schwer verletzt. Der Flensburger Bahnhof ist weiträumig abgesperrt

Foto: Heiko Thomsen/Foerde.news

” src=”https://bilder.bild.de/fotos-skaliert/die-polizei-bestaetigte-einen-toten-nach-einem-messerangriff-im-ic-eine-weitere-person-wurde-schwer-v-200807463-55859014/2,w=993,q=high,c=0.bild.jpg” style=”width: 500px;” />

Foto: Heiko Thomsen/Foerde.news


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »