Keresztről hashtag-re! A megújult Jobbik a megújulás után megújult!

Végre egy jó hír, aminek örülhetünk! Az avíttas kettőskereszt után a fiatalosch hashtag válotta fel a Jobbik nevű liberális szervezet logójában a fősodor-jelzőt. Nincs zsákbamacska, nincs susmus, nincs mellébesze, ez bizony az, aminek látszik! Új divatpárt a láthatáron! És én ennek örülök.***

Akik ismernek valamennyire, azok tudják, hogy életem során kétszer is segítettem a Jobbiknak. Amikor hittem bennük, akkor növekedni, amikor kiismertem őket, akkor szétszakadni. Úgy érzem, referenciáim magukért beszélnek. Annál is inkább, mert mostanra sikerült tökéletesen középre állnom: amennyi liberális náciz, pontosan annyi jobbikos zsidóz engem.

Mindezeket csak azért tartottam fontosnak elmondani, mert újra szükségét érzem annak, hogy segítsek. A megújulás ugyanis nem állhat meg holmi logó szinten! Azt meg kell támogatni. Ezekben a vészterhes időkben kiemelt jelentősége van ennek. Most, amikor a pár hónapja a Jobbik erősödéséről beszélő Sneider kijelentette, hogy a Jobbik jó ideje gyengül, most, amikor Vonáról  csak annyit hallani, hogy Krisztina néven életmód-vlogol, most, amikor olyan ikonok tűntek el méltánytalanul, mint a családcentrikus Zagyva György Gyula, most, amikor az is könnyen lehet, hogy Kovács Béla lesz az új James Bond, muszáj erősíteni a híres jobbikos szellemet.

***

*

Megszületett tehát a Jobbik új, Gyurcsány-kompatibilis logója, amiben Isten végleg le lett cserélve a divatra. Mondjuk eddig mindenki csak a hashtaget nézte, pedig a logónak ugyanilyen érdekes része az a duplán fiatalosch megújulássch felé törekvő innováció, amivel a 18-19 éveseket akarják megfogni. Mert mi is ez a logó? Ez, kérem egyben egy komplett matek érettségi feladat is! Számold ki a kör területét! Igen ám, de itt van egy kivágott körrész (nem körcikk, mert az ugye szabályos, és a körívtől az origó felé haladó szélű). Tehát ennek is meg kell határozni a területét. Aztán a kivágott részt (nevezzük az egyszerűség kedvéért Mi Hazánknak) ki kell vonni a megmaradóból. Gondolom, a mostani ábra méretarányos. Amikor pedig végeztünk, el kell helyezni a síkban, mondjuk az ordináta és az abszcissza segítségével.

***

S bár a logóváltás jó kezdet, ám önmagában vajmi kevés!

Szlogent is kell váltani!

Hiszen a „Szebb jövőt!” nyelvi anomália mára egyrészt vészkorszakszagúvá vált,  másrészt a cukiságkampány során sajnos elvitte a kiscica meg a kiskutya.

Szlogen-ötleteim a következők:

***Dancsó féle változat

Fiatalosch, trendy, fenszi. Egyből megragadja a lényeget, a párt új irányba mozdulását, azt a fajta kollagénnel dúsított sejtregenerációs feelinget, ami csakis egy olyan, bármikor vedlőképes pártot tud jellemezni, amilyen a Jobbik.

Hírdetés

***Anettka féle válozat

Bár Anettka régesrég eltűnt, ám kollektív tudatunkba égetett emléke örökre megmaradt. Anettka úttörő személyisége vitathatatlan. Emlékezzünk vissza rá, hogy ő jelent meg először műsorvezetőként fenyítős bőrruciban, és űrprojektjével is évekkel megelőzte Elon Muskot. Ő a mainstream magyar megújulás hőálló főnixmadara.

***Kölcsey féle változat

Élesebb szeműek megfigyelhetik, hogy ez az új logó valójában nem is hashtag, hanem csak hash, ugyanis meg van metszve. Ezért citálható ide hangzóazonosan a híres mondat parafrázisa, ami máskülönben meglehetősen passzol is a Jobbikra. Hiszen prominens személyeik egytől egyig vitték valamire. Alulról szerveződve hatottak, alkottak, s javaikat olyan szinten gyarapították, hogy a budai villáktól a peremkerületi kertes házakig nevüket dicséri minden szeglet.

***Czutor féle válozat

Ne feledkezzünk meg a Jobbik majálisok lelkes fellépőjének, a Belmondo zenekarnak a frontemberéről sem! Igaz, a mester az Ismerős Arcok Nélküled című számára mondta az ominózus szavakat, de bátran ragadjuk ki azokat kontextusukból! Hiszen  a saját szellentése szagát senki sem tartja undorítónak. Ahogyan a saját, megváltozott szagú, sörre dinnyét fogyasztó ideológiát sem. Ha pedig az oldalváltó ideológia olyan, mint a fing, ez az összekötőerő mindennél erősebben működhet. S képzeljünk is magunk elé egy holland kemencében megtartott tisztújító gyűlést!

***Piacorientációs változat

Azért fontos, hogy legyen egy ilyen is, mert ebből mindenki elsőre láthatja, hogy felesleges bepróbálkozni.

***

Remélem, akadt olyan ötlet, amivel segíthettem. Ja, és természetesen a megújult pártnak sok sikert kívánok a Sneider jéghegy utáni időkre! Tudom, most mindennél fontosabb a mentőcsónakokból történő bázisgyarapítás. Nem annyira ideológiai szempontból, mint inkább amiatt, hogy 2022-ben meglegyen a küszöb, meglegyen a frakcióalakítási jog, s ezek révén meglegyen a milliárdos állami támogatás. Mert hát enélkül a fűthető kinti medence vize is bealgásodik,  a borneói nyusznyuszbőr bundába is belemegy a zsizsik, s a Mercedes S osztályokat is cserélheti az ember fostalicska Passatokra.

Szóval adjon az I…

Isten, haza, csa…

Szevasztok, csöves bánatok!

(Elnézést mindenkitől, de egyszerűen imádom Dancsó Pétert, szóval nekem ez a kedvencem.)

() VBT ()Kiemelt kép: Jakab Péter Facebook oldala + igénytelennek tűnő, ámde viczes fotósoppMegjegyzés: A cikk 100%-ban Szalay Dániel Free, így Media1-re érzékenyek is fogyaszthatják.

The post Keresztről hashtag-re! A megújult Jobbik a megújulás után megújult! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »