Kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját

Egy ausztrál rajongó azzal ünnepelte meg a Nirvana legendás amerikai rockzenekar Nevermind című albuma megjelenésének 30. évfordulóját, hogy mintegy 150 kilométert kerékpározva, GPS-alkalmazás segítségével megrajzolta a borítón szereplő pucér baba alakját.

Pete Stokes nyolc órát tekert egysebességes kerékpárján Adelaide körül a Strava alkalmazást használva. Útvonala rárajzolta a csecsemő kicsit mérges arcát és az előtte lebegő bankjegyet Adelaide keleti elővárosai, Burnside és Kensington mit sem sejtő utcáinak térképére – írta a The Guardian online kiadása.

Pete Stokes cycled 150km throughout Adelaide to sketch the outline of Nirvana’s famous ‘Nevermind’ cover. His efforts, tracked by GPS-based site Strava, show the baby’s (slightly angry) face over the CBD and the banknote over the leafy eastern suburbs of Burnside and Kensington. pic.twitter.com/nKZ4fhT0yJ

— Ben Pennings (@BenPennings) September 26, 2021

Hírdetés

A 30. évfordulóra a Nirvana azt tervezi, hogy újra kiadja az albumot, mint tíz évvel ezelőtt, a 20. évfordulón. Az album november 12-étől lesz a piacon, borítójának képe ugyanaz lesz, mint 1991-ben, noha a képen szereplő csecsemő, Spencer Elden, aki négy hónapos volt a felvétel idején, beperelte az együttest szexuális kizsákmányolás miatt.

Elden – már teljesen felöltözve – maga fotóztatta újra az albumborítót a 20. évfordulóra.

A 45 éves Stokes nemzeti parki projektmenedzser, szabadidejében kerékpározik. Útvonalaival megrajzolta már Beethovent a zeneszerző születésének 250. évfordulóját ünnepelve, de kerekezett dinoszauruszt, sárkányokat, rókákat és a saját szelfijét ábrázoló útvonalon is.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek