Kerekesszékkel az Oscar-díjért – Reggeli járat

Adás:
2016. szeptember 5., hétfő 5.50

Ki evett a tányéromból? Juhász Péter szerint valaki feltörte a levelezőrendszerét. Az Együtt alelnöke feljelentést tesz. Kire gyanakszik és mivel tudja bizonyítani? Ezt is megkérdezzük az ellenzéki politikustól.

Barikád? Veszélyben érzik magukat a buszsofőrök, miután megverték egyik társukat. Az érdekvédelmi szervezet zárt fülkéket és jól működő kamerarendszert szeretne. Vendégünk Nemes Gábor, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke.

Divat lett a fogszabályozás. Nemrég még gúnyolódás céltáblája volt az a gyerek, akinek viselnie kellet, ma pedig már felnőttek, sőt, fotómodellek is büszkén mosolyognak a fogszabályozóval. Hány éves kortól kaphat egy gyerek fogszabályozót? Az iskolakezdés után erről is beszél Kámán Attila fogorvos.

Nyelvparádé a Millenárison. A magyar lakosság 63 százaléka nem beszél idegen nyelvet, ezzel utolsók vagyunk az uniós rangsorban nyelvtudás tekintetében. Könyvekről, online tanulási lehetőségekről és a programokról Tölgyesi Zsuzsa szervezőt kérdezzük.

Csavard fel a szőnyeget. Nemcsak a parkett ördögeit, hanem minden érdeklődőt vár a 7. Tánciskolák Éjszakája. Hogy hol bulizhatunk, vagy épp próbálkozhatunk a lépésekkel, azt elárulja két táncos, Szennyesi Blanka és Jenei Róbert.

Kerekesszékkel az Oscar-díjért. Magyarország a Tiszta szívvel című akcióvígjátékot nevezi a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, a szakma legrangosabb díjára. Vendégünk a rendező, Till Attila és az egyik főszereplő Fenyvesi Zoltán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »