Kérdések Orbán Viktorhoz

Az Alaptörvény B) és C) cikkében foglat jogaimnál fogva teszem fel Orbán Viktornak a következő kérdéseket: 

– Volt-e legnagyobb pártfogóidnak, Soros Györgynek és Boross Péternek köze Csengey Dénes meggyilkolásához és tudtál-e róla?


– Te kezdeményezésedre született-e Bertha László azóta nem található cikke, amelyből a NSZ online ezt idézte: . ,,Ahogyan Európában folyamatosan elöregedik a társadalom, a demográfiai piramis szép lassan átfordul, egy egészen újfajta „harc” van kialakulóban, de nem az osztályoké, hanem a generációké. Ezt a harcot elsősorban a szavazófülkéknél vívják, de míg a nyugdíjasok választásokat nyernek, addig a fiatalok jelentős része otthon marad. A megszerzett zsákmány pedig nem más, mint a mérleg nyelvének elbillenése a nyugdíjrendszer irányába, szemben az oktatással, vagy a kedvező adórendszerrel.” Nem minden nyugdíjas teheti meg, amit felmenőid, hogy annyi vagyonra tegyenek szert, hogy nyugdíj nélkül is biztosíthassák tiszteletre méltó megélhetésüket. 

– Szerinted mit gondoljanak rólad az emberek itthon és külföldön, amikor ,,népszavazást” kezdeményezel (persze a nép megkérdezése nélkül) a nem létező kötelező betelepítési kvótákról, miközben biztosítod Angela Merkelt a támogatásodról migránsügyben? 

– Mikorra várható részleteket érintő tanulmányod Magyarország politikájáról és gazdaságáról (ami valójában csak a tiéd), amely arról tudná az embereket meggyőzni, hogy tudod mit miért csinálsz, és nem szorulsz a külföldi támogatóid tanácsára? 

– Pontosan mit értesz a keresztény értékek fogalma alatt, te, aki bizonyíthatóan cigány családban született, de ,,magyar miniszterelnökként’ zsidónak vallja magát?

Orbán Viktor és családja a Kiskegyed 1993_51. számában. Anyai ágon állítólag Olstein, vagyis zsidó származású. Fidesz-es csőlátók szerint, igazi államférfi vált belőle. El is hisszük, ha a szemrebbenésnélküli hazudozásaira gondolunk, mint mikor kijött Kohl Papától és Merkelisztán vezérasszonyát teljes támogatásáról biztosította, itthon meg népszavazásban kéri az országgyűlés számára a felhatalmazást, hogy dönthessen a ránkvándorló kvótáról!


– Definiáld az Alaptörvény B), C) és R) cikkének jelentését a nyilvánosság előtt, és igazold azon keresztül, hogy te Magyarország törvényes miniszterelnöke vagy. 

– Adtál-e személyesen utasítást Farkasné Farkas Gyöngyinek, az NRSZH vezetőjének arra, hogy bármilyen formában, anyagi előnyökért cserében. minél több embernek a besorolását rontsa az érintettek kárára vagy ellátásukat vonja meg?
.
.
Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Bűnügy, cion-diktatúra, ellenállás, EU, Jog, Különvélemény, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: cionista helytartók, csapás a cionizmus ellen, zsidó hegemónia, zsidó ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »