Képviselői analfabetizmus

Miért nem tudják értelmezni a honatyák a vagyonnyilatkozatok kitöltését? A kérdésre Kepli Lajostól, a Jobbik országgyűlési képviselője válaszolt.

A riport felvétele elérhető ITT

A Kovács Bélázás állandóan előjön a kormányzati kommunikációban. Nem a Jobbikot kell ezzel kapcsolatban ostorozni, hanem a legfőbb ügyészt! Évek óta nem nyilatkozik arról, hogy mi az igazság Kovács Béla kémügyében.

A harmadik Orbán-kormányban korábban Pintér Sándor kabinetfőnöke volt egy ügynök, majd 2014-ben kinevezték államtitkárnak. Múltját büszkén vállalja. 1989. június 16-án Nagy Imréék újratemetésén még keményen dolgozott, egy volt ávós jelentett neki.  

1990 óta történt jó néhány piszkos múlttal rendelkező kinevezés és karrier. Elég Horn Gyulára utalni, aki a pufajkás (az 56-os forradalmat leverők karhatalmista segítője) múltja ellenére 1994-ben Magyarország miniszterelnöke lehetett. A múltjára vonatkozó kérdésre egy Na és?-sel válaszolt. Azóta is Na és-ország vagyunk annál is inkább, mert nem sokkal később lett egy D-209-es forgalmi rendszámmal ellátott titkos ügynök miniszterelnökünk is Medgyessy Péter személyében. Kiss Szilárdot meg alkalmazta Fazekas Sándor is, Szijjártó Péter is. A tények általában nem zavarják a Fideszt, ha az ő holdudvarukról van szó. Szili Katalin és Farkas Flórián biztos, hogy az MSZP-ből érkezett közéjük, de valószínű, hogy mindketten tagjai voltak az MSZMP-nek is. Szili Katalin kint volt a 27. Tusványoson is. Farkas Flóriánt néhány hét óta jegelték… Pintér Sándor is az MSZMP-ből érkezett.

Az átkosból átvett, később Fideszes karriert befutott MSZMP tagok egy régebbi listája elérhető ITT

Békéscsaba, 2016. július 25.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.” (Lánczi András filozófus, a Századvég volt munkatársa, egyetemi kancellár)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »