Képekkel búcsúzott férjétől Vajna Tímea

Andy Vajna hosszú betegség után, vasárnap hunyt el budapesti otthonában. Halála idején felesége külföldön volt, vasárnap repült haza. A médiában nem reagált férje halálára, most Instagram-oldalára posztolt néhány sort és pár fotót.

Azt írta, még nem fogta fel, hogy nem ölelheti át többé férjét. “Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál – most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád!” – írta Vajna Tímea.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hírdetés

Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál ?A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! ??Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much? I love you! #rip

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2019, időpont: 2:47 (PST időzóna szerint)

Bár sokan tudták, hogy egészségügyi problémák gyötrik, Andrew Vajna halálhíre mégis megdöbbenést váltott ki kollégái és ismerősei körében. A Blikk információi szerint a producer otthonában, az ágya mellett esett össze, a szőnyegen találtak rá. Vajna ugyanis szokásával ellentétben nem érkezett reggelizni, ezért a gondnok felment a hálószobájába.

Felesége, Vajna Tímea vasárnap utazott Budapestre, a tragédia időpontjában az Egyesült Államokban volt. A lap úgy tudja, Andy Vajna szombat este barátokkal vacsorázott, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a tragédiának, ami éjszaka vagy hajnalban következhetett be.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »