Kemény tízmilliókból épült az élménypark, de minek?

Sárazsadány Tokaj szomszédságában fekszik, kátyús útjai vannak, valamint egy élményparkja, amit senki nem használ. És Orbán-érdekeltségekkel is büszkélkedhet.

A magyar hétköznapok kettősségét tükrözi a 444.hu által megénekelt történet, melyben a mélyszegénység és a mellette felbukkanó, értelmetlenül elköltött uniós pénzek játsszák a főszerepet. A portál olvasójára hivatkozva írja, hogy a több mint 35 millióból épült élménypark egy szellemtanya. A létesítmény krosszkerékpár- , betonozott KRESZ-pályával, ügyességi drótkötélpályával és mozgáskorlátozottak számára is használható játszótérrel büszkélkedik. Ugyanakkor, aki a drótkötélpályát felügyelet nélkül használja, az bizony bírságra számíthat, már ha van, aki elkapja. Mert természetesen üzemeltetője nincsen, ahogyan WC, büfé és normális út sincs.

Munka, az van

A 444.hu megkereste a 23 százalékos munkanélküliséggel és Orbán Viktorhoz köthető cégekkel büszkélkedő település vezetését, ahol azzal hárították el őket: annyira dolgoznak, hogy most nincsen idejük válaszolni.

A beruházás egyébként egy 2,3 milliárd forintos gigaprojekt részeként valósult meg, mely a tokaji borvidék 27 településének turisztikai felvirágoztatását célozta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »