Kedden mégis el tud utazni az Atlético Madrid Lisszabonba

Kedden mégis el tud utazni az Atlético Madrid Lisszabonba

„A mérkőzés megrendezésének nincs akadálya” – közölte az UEFA a legjobb hírt a csütörtöki Atlético Madrid–RB Leipzig Bajnokok Ligája-mérkőzéssel kapcsolatban.

Mint ismert, vasárnap kiderült, hogy az Atlético Madrid Lisszabonba készülő, 93 fős keretéből ketten is koronavírus-fertőzöttek. Ezért, a tervekkel ellentétben a csapat nem indult el ma, hétfőn a portugál fővárosba.

Hírdetés

Azóta kiderült, hogy két labdarúgó betegedett meg, az argentin Ángel Correa és a horvát világbajnoki ezüstérmes védő, Šime Vrsaljko. Mindketten tünetmentesek, de természetesen elkülönítették őket társaiktól. A teljes küldöttséget újra tesztelték, emiatt nem tartották meg a Madridhoz közeli hetvenezres városban, Majadahondában lévő edzőbázison a tervezett délelőtti tréninget. Miután ellenben a vizsgálati eredmények szerint nincs újabb fertőzött, délután már gyakorolt a társaság.

Az Atlético Madrid két nappal a mérkőzés előtt, kedden átrepül Lisszabonba. A spanyol bajnokság harmadik helyezettjének ellenfele a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó RB Leipzig lesz.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »