Ke­gyet­le­nül vé­gez­ték ki a 77 éves asszonyt Tör­te­len

A Budapest Környéki Törvényszéken egy kegyetlen gyilkosságot tárgyalnak majd január 17-én. A munkanélküli, részeges, adósságokat halmozó vádlott áldozata egy beteges, 77 éves asszony, aki a tőle nem messze lakó 93 éves K. J-nét járt gondozni az otthonába.

A vádlott nem állt jól anyagilag, ezért eldöntötte, hogy lopni fog. 2016. november 14-án reggel a 93 éves K. J-né házához ment és átmászott a kerítésen. Onnan a házhoz ment, hogy valamilyen eszközt, esetleg szivattyút vagy kisgépet ellopjon, majd pénzt csináljon belőle. Bement a ház melletti kivilágítatlan fáskamrába.

Hírdetés

A sértett ugyanezen a napon reggel hét óra és negyed nyolc között érkezett meg K. J.- néhez, aki még aludt. Kiment fáért a nyitott fáskamrába, hogy a házban begyújtson. Ekkor a vádlott éppen a fáskamrában kutakodott. Amikor a sértett észrevette a vádlottat, megkérdezte tőle, hogy mit keres a fáskamrában. A vádlott a lebukás miatti ijedtségében a földről felkapott egy tömör vasrudat, és közepes erővel a sértett a fejére ütött, majd a fáskamrából kilökte a sértettet. Ezt követően a vádlott egy tucatszor közepes erővel a sértett feje irányába ütött, miközben azt kiabálta, hogy „agyonütlek”.

A sértett segítségért kiáltott, majd rövid időre elvesztette az eszméletét. Ekkor a vádlott abbahagyta a verést. A kiabálásra két szomszéd is a segítségére sietett, majd látva a sérüléseit egyikük értesítette a mentőket és a rendőrséget. A sértett segítségére siető szomszédok a vádlottat a helyszínen találták, de úgy tett, mintha maga is segítséget nyújtani ment volna a sértetthez. Az idős asszony később belehalt sérüléseibe – írta a Bors.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »